Gülben Ergen Saç Stilleri - bakımlı kadın

Gülben Ergen Saç Stilleri

Müzik dünyasının en beğenilen şarkıcılarından biri olan Gülben Ergen kariyer hayatına mankenlik ile adım atmış ve kariyerinin ilk dönemlerinden bu yana doğal güzelliği ile herkesi büyülemiştir. Bu başlık altında yetenekleri, başarıları ve en önemlisi güzelliği ile Türkiye'nin gözdesi olmayı başarabilen ünlü pop sanatçısı Gülben Ergen'in birbirinden güzel saç stillerini ve saç bakımı için doğaya başvurduğu en önemli sırları siz değerli okurlarıma sunacağım ve hep birlikte mükemmel bir konuya daha imza atacağız. Her şeyden önemlisi Türkiye'yi sarsan Gülben Ergen'in saç bakım sırlarından ilham alacak, bu sayede en sağlıklı ve en doğru adımlarla bizler de bakımımızı yapabileceğiz. Bu nedenle ben de ilk olarak siz değerli arkadaşlarım için Gülben Ergen'in saç bakım sırlarını veriyorum. Ünlü sanatçı Gülben Ergen kekik yağı, susam yağı, ceviz yağı ve badem yağını karıştırıyor; ve bunların içine ampul bepanten ekliyor. Oluşturmuş olduğu karışımı saç diplerine uyguluyor ve bir süre saçlarında bu maskenin kalmasını sağlıyor. Gülben Ergen bu yağ karışımından oluşan maskeyi saçlarına haftada iki defa uyguluyor. Bu yağların saça faydası nasıl oluyor sizlere madde madde yazmak istedim. 
Kekik Yağı : Kan akışını hızlandırır ve saç dökülmesini engeller. Dökülen saçların yerine yenisinin çıkmasını sağlar ve böylece kekik yağını kullandığınız takdirde saçlarınızda gürleşme olduğunu farkedebilirsiniz. Bunların yanısıra kekik yağı saçın fazla yağını alır.
Susam Yağı : Tahriş olmuş, kepeklenmiş saç derisi için birebirdir. Doktora gidecek kadar ciddi bir sıkıntınız yoksa ve saç deriniz pul pul olmuşsa susam yağını şiddetle öneririm. Susam yağı yığranmış sönük saçlar için de bir devadır.
Ceviz Yağı : Bu yağ saçı kökten uca besler ve kırıklara iyi gelir. Saçı parlak tutar. Saçın güzel ve sağlıklı görünmesi açısından önemi büyüktür.
Badem Yağı : Badem yağının saça en önemli faydası yine dökülen saçların yerine yenilerinin çıkmasını sağlamak ve böylece saçları gürleştirmektir. 
İşte ünlü sanatçı Gülben Ergen doğanın mucizelerinden yararlanıyor ve böylece doğal güzelliğini her geçen gün arttırıyor ve yıllar ona uğramadan geçiyor adeta.

Gülben Ergen en güzel resimleri ve Gülben Ergen en güzel saç modelleri
Gülben Ergen
Gülben Ergen'in saç bakımından sonra en çok merak edilenler ise onun saç kesimi ve saç renkleri. Ben de bu nedenle Gülben Ergen'in dünden bugüne tüm saç stillerini sizler için derledim ve karışık bir sıra ile sizlere sunuyorum ve hep beraber Gülben Ergen'in resimlerini tek tek inceleyeceğiz. :)
Gülben Ergen genelde kısa saç kullanıyor ve kısa saç kesim modelleri ile hem semptaik hem de cool görünümü yakamalayı başarabiliyor. Kısa saçlar onu olduğundan daha genç gösteriyor. Kısa saçlarında ise genelde dipler açık çikolara kahve, dore kumral gibi renkler oluyor ve bu renklerin üzerine sarı balyaj çalışmaları yaptırıyor.
Gülben Ergen maskülen saç kesim modeli
Gülben Ergen Maskülen Saç Modeli
Gülben Ergen saçlarını oldukça büyük bir topuz yaptırmış. Böylesi büyük bir topuz için uzun saçlı olmak da şart. Ancak Gülben Ergen genelde kısa saçlar kullandığı için bu topuzu yaptırırken saçlarına çıt çıt taktırdığını düşünmekteyim. Bu gergin ve büyük topuz modeli ile oldukça ciddi bir havaya giren Gülben Ergen için söylebileceklerim ise onun çoğunlukla kullanmış olduğu kısa katlı, kıvırcık salaş saç modelleri ona çok daha fazla yakışıyor.
Gülben Ergen İri Topuz Saç Modeli
Gülben Ergen Topuz
İşte, biz Gülben Ergen'i bu haliyle çok beğeniyoruz! Altın ışıltılı balyajlı saçlar ve dağınık kıvırcık saçlar.. Güler yüzlü sempatik bir Gülben Ergen!
Gülben Ergen kumral üzerine altın ışıltılı balyaj rengi
Gülben Ergen Kumral Üzerine Altın Işıltılı Balyaj
Koyu ten rengine açık saç renklerini yakıştırmakta bizler zorlansak da Gülben Ergen işini biliyor. İşte kanıtı! Brnoz kahve saça altın ışıltılı balyaj ve dağınık bir saç modeli. Yine sempatik ve yine güzel, o Gülben Ergen! :)
Gülben Ergen kısa saç kesimi ve Gülben Ergen dağınık dalgalı saç modeli
Gülben Ergen Kısa Dağınık Saçlar
Gülben Ergen'in bu resminde ise saç dipleri açık çikolata kahvedir ve bu rengin üzerine sarı ombre çalışması yapılmıştı. Gülben Ergen'in sempatikliği yanısıra onu gizemli ve çekici gösteren en güzel saç renklerinden biri de budur. Saç kesiminden bahsetmek gerekirse hatırlıyorum da lise 1 deyken Gülben Ergen'in bu saç kesimi çok kullanırdım. Saç ustura ile kesilmiştir ve ustura ile kesilen saçların zor kullanıldığı söylenir. Halbu ki ben gayet kolay kullanıyordum. Belki de o günler de bakım yapmak bana zor gelmiyordu. Çok uzun saçlarımı birden bu şekilde kestirince her gün saçlarımı şekillendirmek için çok heyecan yapmıştım. :) Üstelik fön olarak zaman zaman bu resimdeki gibi kullansam da genelde arkdaki katlı kısımlara dışa doğru fön çekere kahküllerimi bombeli yaparak klasik bir görünüm sergilerdim. Düşünülünce yaşıma göre oldukça erken bir saç fönü gibi gelse de aslında çok da sempatik ve küçük gösterirdim. Yuvarlak yüzlü olmam nedeni ile çok da şık dururdu. Gülben Ergen'in bu resminde olduğu gibi ustura ile kesilmiş olan kahküller çok rahat kullanılıyor. Bir fön makinesi ile istenilen yöne çok rahat şekil verdirilebiliyor. Çünkü o yıllarımı hatırlıyorum da  o saç kesimimden sonra ne zaman kuaförde bu şekil kahkül kestirmek istediysem başarılı bir sonuç elde edemedim. Bunun sebebi ustura ile kesim olmaması olabilir. Ustura ile kahküller uzunlu kısalı bir görünüm alıyor bu da kahkülünüze her şekli rahatça verebilmenizi sağlıyor. Üstelik de şekli hiç bozulmuyor ve sürekli hacimli bir kahkül modeli ile gününüzü geçirebiliyorusunuz. Kahkül yakışan bayanlara sesleniyorum, eğer düz kahkül modellerinden yana değilse tercihiniz sizler de Gülben Ergen gibi ustura kesim kahkül modelini deneyebilirsiniz.
Gülben Ergen Badem Kahvesi/Koyu Kumral Dore üzerine Sarı Ombre
Gülben Ergen Badem Kahvesi/Koyu Kumral Dore üzerine Sarı Ombre
Gülben Ergen salaş bir görünümü seviyor. Ciddi saç modelleri ona göre değil. Tahmin ediyorum ki ünlü sanatçı sadece kahküllerini değil komple saçlarını ustura ile kestiriyor. Dolayısıyla bu dağınık saç modelini çok daha rahat elde edebiliyor. Sizler de salaş saç modellerini seviyor ve dağınık bir görünüm elde etmek istiyorsanız ve kuaförsüz, fönsüz bir hayat istiyorsanız saçlarınızı ustura ile kestirebilirsiniz. Sadece sabah kalktığnızda yapmanız gereken elinizi ıslatarak saçlarınız üzerinizde biraz oynama yapmanızdır. İşte hepsi bu kadar.
Gülben Ergen açık fındık kahvesi üzerine sarı balyaj attırarak hoş bir saç rengi elde etmiştir.
Gülben Ergen Fındık Kahvesi Üzerine Sarı Balyaj
Gülben Ergen'in bu kahkül modeli de oldukça hoş . Saç rengi ise aynı şekilde oldukça büyüleyici.
Gülben Ergen düz kahkül kesimi ve bombeli kahkül modeli
Gülben Ergen Kahkül
Gülben Ergen herhangi bir açılış töreninde veya ciddi davetlerde dağınık saç modellerinden biraz daha uzaklaşıyor ve saçlarının katlarına hafif dışa doğru hareket verdirmek ile yetiniyor. Bu resimde olduğu gibi...
Gülben Ergen dışa fönlü omuz hizası katlı kısa saç modeli
Gülben Ergen Dışa Doğru Fönlü Katlı Kısa Saçlar
Ünlü sanatçı Gülben Ergen'in son yıllarda önü uzun arkası kısa saç modellerini ilgisi çekiyor olmalı ki kendisi de böyle bir tercih yapıyor ve tarzındaki farklılık ile biz bayanların idolü oluyor.
Gülben Ergen kulak hizası katlı saç kesim modeli ve Gülben Ergen balyajlı düz saç modeli
Gülben Ergen Kulak Hizası Düz Saçlar
İşte Gülben Ergen'nin bu resmi bizlere Rihanna'yı hatırlatıyor. Yanları ve arka kısmı kısa, saçlarının üst kısmı ise biraz daha uzun. Elbette farklar var. Dünyaca ünlü Rihanna saçlarının arkasını ve yan kısımlarını kazıtıyor. Gülben Ergen öylesi marjinal bir saç kesim modeliyle çıkmıyor ancak yine de oldukça farklı ve hoş!
Gülben Ergen gülben ergen önü uzun arkası kısa saç modeli
Gülben Ergen Bayan Amerikan Traşı

Gülben Ergen Diğer Resimleri

Gülben Ergen kahve saç rengi ve Gülben Ergen kısa dalgalı saç modeli
Gülben Ergen Kahverengi Dalgalı Saçlar

Gülben Ergen göğüs hizası uzunluğunda sarı saçlar
Gülben Ergen Göğüs Hizası Sarı Saçlar

Gülben Ergen açık küllü sarı röfle
Gülben Ergen Röfle
Gülben Ergen uzun saç kesim modeli
Gülben Ergen Göğüs Hizası Saçlar

Gülben Ergen salaş topuz modeli
Gülben Ergen Rahat Topuz

Gülben Ergen röfleli kumral saç rengi ve Gülben Ergen dışa fönlü kısa katlı saç modeli
Gülben Ergen Röfleli Kumral Saçlar

Gülben Ergen gergin at kuyruğu saç modeli
Gülben Ergen At Kuyruğu
Gülben Ergen gizli katlı uzun saç kesim modeli
Gülben Ergen Uzun Saçlar
Gülben Ergen koyu kestane saç rengi
Gülben Ergen Koyu Kestane Kısa Saçlar

Gülben Ergen koyu kestane saç rengi
Gülben Ergen Koyu Renk Saç

Gülben Ergen kabarık uzun saç modeli
Gülben Ergen Kabarık Uzun Saçlar

Gülben Ergen eski dağınık topuz saç modeli resmi
Gülben Ergen Dağınık Topuz Saç Modeli

Gülben Ergen Boğumlu ve Dalgalı At Kuyruğu saç modeli
Gülben Ergen Boğumlu ve Dalgalı At Kuyruğu

Gülben Ergen düz taranmış saç modeli
Gülben Ergen Kısa Düz Saçlar

Gülben Ergen koyu kestane saçlara platin balyaj
Gülben Ergen Koyu Kestane Saçlara Açık Sarı Balyaj

Gülben Ergen kumral üzerine platin röfleli saç modeli
Gülben Ergen Platin Röfleli Saçlar

Gülben Ergen tiftik görünümlü ipliksi saçlar
Gülben Ergen Tiftik Saç

Gülben Ergen katlı kısa saçlarına düz fön çektirerek krepe attırıp kabarttırmıştır ve ardından turuncu saç bandını saçlarına takarak oldukça cool bir görünüm elde etmiştir.
Gülben Ergen Katlı Kısa Saç Kesimi ve Gülben Ergen Turuncu Saç Bandı

Gülben Ergen çok kısa saç modeli
Gülben Ergen Çok Kısa Koyu Saçlar

Gülben Ergen roc tarzı saç modeli ile Rihanna'ya benzeme yolunda ilerliyor.
Gülben Ergen Rock Saç Modeli

Gülben Ergen Gönül dizisindeki Gönül karakterini canlandırmak üzere saçlarını kızıla boyatmıştır.
Gönül Dizisi Gülben Ergen Kızıl Saç

Dadı Dizisi Gülben Ergen Kısa Kıvırcık Saçlar
Dadı Dizisi Gülben Ergen Kısa Kıvırcık Saçlar

Gülben Ergen, Hürrem Sultan dizisindeki Hürrem Sultan karakterini canlandırmak üzere uzun saçalrını kızıl kahveye boyatmış ve saçlarına iri dalgalı saç modeli yaptırmıştır.
Gülben Ergen Hürrem Sultan Kızıl Kahve Saç Rengi

Yorum Gönder

1 Yorumlar