nedir bu japon modası bayanlar - bakımlı kadın

nedir bu japon modası bayanlar


Geçtiğimiz bu 2 senedir Japon modası gündemimizden düşmemektedir. Japonların (kore) giyim konusunda zevkleri herkes tarafından biliniyor çünkü giyim konusunda baya ilerlemiş durumdalar. Yaptıkları kıyafetler hem güzel olmasından yanı sıra görsel olarakta normalden kıyafetlerden farklıdır vede fiyat konusunda çok makul fiyatlarla bulunabilmektedir. Şahsen ben türkiyede 100tl’ye satılan bir kıyafeti yurdışından 60TL’ye kargo ücreti dahil şekilde almış bulunuyorum. Japonların trendleri arasında öncelikli bilinen emo tarzı saç modelidir. Yeni trendlere öncülük yapan japonya daha doğrusu asya ülkeleri deyim genel olarak her sene giyim ve saç konusunda yeniliklerle dünyaya yayılmaktadır.
Japon bayan modasına uygun birkaç resim aşşağıda yayınlıyorum. Yanlız şunu unutmayınki asya ülkelerindeki insanların standart beden ölçüleri diğer ülkelere göre daha ufaktır.
Buna örnek verilcek olursa. Asya ülkelerinde en büyük beden L ( large ) olarak belirlenir. Onların L ( large ) beden olarak giysileri bizdeki M ( Medium ) beden olarak geçmektedir. Yani kıyafet seçimleriniz buna göre olmalıdır.
JAPON giyim kürklü bayan HIRKA 300x300 Bayanlar için Japon Modası
JAPON Giyim BAYAN MONT KABAN PARDOSU 193x300 Bayanlar için Japon Modası
japon styla giyim 300x300 Bayanlar için Japon Modası
Japon Style KABAN Cok SIK Bayan Mont 225x300 Bayanlar için Japon Modası
JAPON STYLE TARZ BAYAN 300x300 Bayanlar için Japon Modası

Yorum Gönder

0 Yorumlar