Herkesin merak ettiği Demek Akalın saç rengi - bakımlı kadın

Herkesin merak ettiği Demek Akalın saç rengi

Esmer bir bayan olarak tanıdığımız Demet Akalın, yeni saç rengini twitterda da paylaşmayı ihmal etmemiş. Severlerine ve hayranlarına hem saçlarını boyarken hem de boyamadan önce ki aşamaların fotoğraflarını çekerek twitter sayfasında paylaşmış ve tüm takipçilerini bu yeni durumdan haberdar etmiştir.

 2013 Demek akalın saç rengini neden değiştirdiği hala merak konusu olsa da belli ki sarı saçtan sıkılmış ve son moda olan saç rengi ile saçlarını boyamak istemiş. Twitter sayfasında paylaştığı fotoğraf da aynen saç boyasının markasını ve saç rengini yansıtmış ve bunu açıkça belirtmiş.
2013 Demek akalın saç rengini yansıtan boyaların numaraları, 8.3 altın sarısı ve 8 açık kumral renklerin karışımı ile yani iki adet boyayı karıştırarak şu anki saç rengini yakalamış ve bunu açık yüreklilikle de herkesle paylaşmış. Özellikle hayranlarına bu rengi belirten Demet Akalın ayrıca bu saç boyalarının markasınıda vermeyi ihmal etmemiş.

 Çok merak edilen boya renginden sonra markasını da yazmak gerekir ise hepinizin bildiği, tanıdığı hatta kullandığı fiyatı gayet ucuz olan saç boyası Neva Color ile boyamış Demek akalın saç rengi 2013de kendine yeni bir stil yeni bir değişiklik ile daha çok karşımıza çıkacağa benziyor.
 





Yorum Gönder

0 Yorumlar