Kilolu Kadınlara Tiyolar - bakımlı kadın

Kilolu Kadınlara Tiyolar


Kilolu Kadınlara Tiyolar

-Bol kesimlerden uzak durun! Göğüs ve kalçalarınızı saran giysiler vücudunuzu hem daha sıkı gösterir.
-Sıkı üstler giyin! Likralı body, atlet vb kıyafetler göbek toplar.
-Topuklu ayakkabıyı alışkanlık haline getirin! Kilo sorunuz varsa ve boyunuz da uzun değilse düz ayakkabılardan (babet tarzında) kaçının ve her zaman topuklu ayakkabıları tercih edin.
-Kıyafetinizin çizgileri boyuna olmalı! Dikine çizgiler daha zayıf ve daha uzun boylu gösterir.

-Düz kesim ve koyu renk pantolonlar giyin! Kalçalarınızı uzun gömlek, tunik, ceket vb üstlerle kapatmaya çalışmak sizi daha kilolu göstermekten başka bir işe yaramaz. Pantolonunuz pileli kesim, ispanyol paça olmamalı. Fazla küçük ya da birbirinden fazla ayrık arka ceplerden kesinlikle kaçının.
-Eğer üstünüz ince ve kalçalarınız genişse dikkat çekici bölüm vücudunuzun üst tarafı olmalı! Fazla kilolarınız orantılı bir dağılımda değilse, bu orantısızlığı kamufle etmenin en iyi yolu dikkati başka yöne çekmektir. Gösterişli gömlek, kazak, tişört vb giyerek ya da büyük aksesuarlar, dekolteli kıyafetler, şekilli body, tişörtler giyerek geniş kalçalarınızın fazla göze batmamasını sağlayabilirsiniz. Verev kesimli kıyafetler kullanmayın, yani üzerinizdeki kıyafetler yukarıdan aşağıya doğru genişleyerek inmemeli (Dar üst ve bol kesim etek-pantolon gibi). Kalçalarınızı kapatmak yerine daha da ön plana çıkarır.

-Aksesuar toplu kadınların olmazsa olmazlarındandır! Genellikle düz, biraz sıkıcı ve koyu renk tercih etmek zorunda kalan kilolu kadınlar için kalın şık bir kemer, topuklu ayakkabı, iddialı kolye, küpe vb aksesuar kıyafeti şıklaştırır ve ayrı bir hava katar (ayakkabının ve kemerin parlak yani rugan olması iddianızı daha da artırır).

Unutulmaması lazım ki bir bayanın havası onun kıyafetinden çok zerafetinde saklıdır. Zerafat için de doğru beden hareketleri önemlidir. Örneğin topuklu ayakkabılar hem boyunuzu uzun gösterir, hem de hafifçe ve alımlı bir şekilde salınmanızı sağlar. Yani doğanızda yoksa bile yürürken uçmamak için belli bir zerafet içinde yürümek zorunda kalırsınız :)

Yorum Gönder

0 Yorumlar