DeFacto‘DAN SONBAHARA ÖZEL KOLEKSİYONLAR - bakımlı kadın

DeFacto‘DAN SONBAHARA ÖZEL KOLEKSİYONLAR


Akdeniz modasının öncü markası DeFacto, 2012-2013 Sonbahar-Kış sezonunu iki yeni koleksiyon ile karşılıyor: Colour Blocking ve Shine in the City.
RENK CÜMBÜŞÜ: DeFacto COLOUR BLOCKING
Canlı renklerin farklı kombinasyonlarla bir araya geldiği DeFacto Colour Blocking koleksiyonu, feminen çizgileriyle dikkat çekiyor. Baskılı viskonlar, örme-dokuma birliktelikleri, kontrast biyeler, fiyonk ve apoletler ile zenginleşen koleksiyonun en gözde parçaları arasında; renkli skinny pantolonlar, diz hizasında dar etekler, apoletli bebe yaka bluzlar ve renkli elbiseler yer alıyor. DeFacto Colour Blocking, oranj, fuşya, yeşil, mavi, coral gibi cesur ve iddialı renklerdeki kombinleriyle sonbahara girerken enerjinizi daha da yükseltecek.
GÜN BOYU PARTİ COŞKUSU: DeFacto Shine in the City
DeFacto’nun 2012-2013 Sonbahar-Kış sezonunu için tasarladığı DeFacto Shine in the City koleksiyonu, haftanın her günü, günün her saati kendinizi şık ve rahat hissedebileceğiniz tasarımlardan oluşuyor. Bordo, siyah, ekru, rose, kum rengi ve altın tonları ağırlıkta olduğu koleksiyonda yer alan kontrast saten detaylı ceketler, fırfırlı gömlekler, pileli etekler ve elbiseler, gün boyu size parti şıklığını yaşatacak.
www.defacto.com.tr

Yorum Gönder

0 Yorumlar