Büyük Beden Elbiseler Daha İddialı, Daha Tarz, Daha Gösterişli, Daha - bakımlı kadın

Büyük Beden Elbiseler Daha İddialı, Daha Tarz, Daha Gösterişli, Daha


Büyük Beden Elbiseler Daha İddialı, Daha Tarz, Daha Gösterişli, Daha….


Büyük bedenler bu sezon daha da iddialı! 

Tasarımlarda kullanılan desenler, kışkırtıcı renkler, omuz, göğüs ve bacak dekolteleri sayesinde yapılı bayanların da kıyafet seçimlerinde şansları arttı. Fuşya, lila, pembe, yeşil gibi bu yılın modası olan bütün renkler, büyük bedenlere yansıtılmış durumda. Bu yüzden klişeleşmiş siyah ve bol kıyafetlere son vermek lazım!
Klişeleşmişlikten kurtulmak için dikkat edilmesi gereken en önemli nokta; kilolu bayanların kıyafet seçimlerinde kendilerine güvenmesi ve toplum için değil, kendisi için giyinmesi gerektiğini bilmesi. Tek Kural; Doğru kıyafeti, doğru yerde giymek! 

Bayanların en büyük sorunu fazla kilolu bölgelerini saklamak için aldıkları yanlış tedbirler!

Göbek mi yoksa kalça sorunun mu var, sonunu çözmek aslında o kadar da zor değil. Göbeği kalın (özellikle taşlarla süslenmiş kalın tokalı) kemer kullanarak, abartılı uzun kolyeler takarak hiç olmadı boydan çizgili kıyafetler giyerek bu kusurlarını kapatabilirsin. Hiç olmadı göğüs veya bacak dekolteli kıyafetler giyebilirsin. Bu yöntemler sayesinde dikkatleri vücüdundaki kusurlu yerlerden uzaklaştırır, farklı bölgelere çekebilirsin.

Yorum Gönder

0 Yorumlar